RFSL Rådgivningen Skåne

Bus eller godis? Du får båda!

Black sexy safer Halloween!

svarta kondomer

Ska du också ut och busa i höst?

Varför inte plocka upp ditt eget Halloweengodis hos en av våra kära partyproducenter i Malmö. Vi har laddat upp alla kondomautomater på ställen där vi vet att många av våra vänner går ut i Malmö. Vårt bidrag till firandet i helgen är en extra supersvart  & blank kondom. Den är av mellanstorlek, men åt det lite grövre hållet med 11 centimeters omkrets. Den kommer från Pasante och heter passande nog Black Velvet.

Hämta dina innan de tar slut hos: nya Red Shoe, mysiga BeeBar eller kinky SLM Malmö.

Din partypinne har nog aldrig varit svartare!

Gåva

Du vet väl att du som man som har sex med män med adress i Skåne kan prenumerera på kondomer hos Safe6? Alla som beställer  Black Velvet före 11 november får en extra gåva! En kukring i flexibelt material som passar alla.

19 Okt 2018